Monday, December 19, 2016

Cristina si Andrei - Deva

Cu câteva luni înainte de nuntă am mers împreună cu mirii pentru a stabili locul în care se va desfașura ședința foto din ziua nunții.
După cinci minute de mers cu mașina am ajuns într-un loc care m-a convins rapid că este perfect. Loc cunoscut bine, de Andrei, încă din copilărie. Izvor, stânci, păduri și dealuri desfășurate, parcă, până la capătul lumii. În locul acesta i-am cunoscut pe cei doi, Cristina si Andrei. Acolo am înțeles atenția cu care se gândesc la fiecare moment al nunții, la planul detaliat pe care au de gând să-l transforme in realitate.
Planul acela a fost urmat și dus la îndeplinire exact așa cum și-au dorit. Planul meu, acela de a realiza fotografii de nuntă memorabile, tocmai se împlinește acum. Dar, asta veți simți voi vizionând fotografiile de mai jos.
Vă mulțumesc pentru răbdare și încredere, Cristina și Andrei!
Casă de piatră!
PS: Slideshow-ul cuprinde un rezumat amplu al nunții. Îl găsiți la sfârșitul acestei postări. Pentru parolă și pentru a vedea varianta HD contactați-i pe cei doi. Nu uitați să vă puneți căștile sau să porniți boxele. Vizionare plăcută!













































Cristina & Andrei from Eugen CALOTA on Vimeo.